Υλικά:
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 1/2 φλιτζάνι ταχίνι
- 1/2 φλιτζάνι καρύδια τριμμένα
- 2 φλιτζάνια αλεύρι περίπου κοσκινισμένο για όλες τις χρίσεις
Ανακατεύουμε το ταχίνι, τη ζάχαρη και το λάδι, προσθέτουμε τα καρύδια και το αλεύρι λίγο=λίγο.
Ζυμώνουμε με τα δάχτυλα να ενωθούν τα υλικά.
Κάνουμε μπισκότα με κουπάτ της αρεσκείας μας, ή μπαλίτσες.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 15 λεπτά!
igastronomie
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου