Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η Ροδακινόπιτα της Βιργινίας


Υλικά:
250 γραμ. σκληρό βούτυρο
1 κουτί κομπόστα ροδάκινο
150 γραμ. ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 κουταλάκι γλυκού baking
1 κουταλάκι γλυκού κανέλα
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε πυρέξ
Στρώνουμε σε ροδέλες το ροδάκινο (ενώ είναι το σκεύος στη φωτιά).  Πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη.
Κατόπιν φτιάχνουμε με τα υπόλοιπα υλικά το μίγμα , το ρίχνουμε από πάνω και το ψήνουμε στου 180 βαθμούς.

Σερβίρετε και με παγωτό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου